HexBug Nano elemcsere

HexBug Nano elemcsere


Az elemek cseréjének módját a használati útmutatóban is megtalálhatod, de ezt a tájékoztatást is olvasd el mindenképpen. FONTOS! Minden HexBug terméket AG13/RL44 elem működtet. A HexBug termékekben mindig alkáli elemeket használj! Ne használj újratölthető elemeket és az újra nem tölthető elemeket ne próbáld meg újratölteni, valamint különböző típusú, új és régi elemeket ne használj egyszerre! Csak az ajánlott vagy azokkal egyenértékű elemeket használd! Az elemek cseréjét mindig egy felnőtt cserélje ki és nagyon ügyeljetek a megfelelő polaritásra! Ha lemerültek az elemek, akkor távolítsd el a játékból, ne hagyd tovább a bogárban! Ne zárd rövidre az elem kivezetéseit! Soha ne dobd tűzbe az elemeket, még lemerült állapotban sem!
Az elemcserét mindenképpen felnőtt végezze, akinek szüksége lesz egy kisméretű csillagfejű csavarhúzóra.

1. Ha ez meg van, fordítsd meg a HexBug Nano bogarat és csavard ki a csavart.

2. Ezután finoman kezd el emelni a bogár hátulja felöli oldalt úgy, hogy a közepe felöli oldal a helyén maradjon.

3. Amikor kicsit megemeltetd, már ki tudod húzni a fedelet a helyéről.

4. Ezután vedd ki az elemet és az új AG13/LR44 elem behelyezésekor ügyelj arra, hogy a polaritásnak megfelelően tedd vissza az új elemet.

5. Tedd vissza az elem fedelét úgy, hogy elöször a közepe felöli oldalon beakasztod a kis fület, majd nyomod le a másik felét is.

6. Csavad be a csavart.